Ankunft

OTA ASEMAPAIKAKSI LOMASEUTU

Sen lisäksi, että tänne on helppo tulla on täältä myös helppo ja kätevä tehdä päiväretkiä lähiseudulle. Jyväkylän huvitukset ovat vain reilun tunnin ajomatkan päässä ja Kuopioon ajat vajaassa kahdessa tunnissa. Päivän päätteeksi on ihana palata takaisin maaseudun  rauhaan, rantasaunan lempeisiin löylyihin ja pestä kaupungin pölyt pois.
Luontoharrastajille Lomaseudun sijainti on ihanteellinen sillä parin tunnin ajomatkan säteellä on jopa neljä kansallispuistoa.

Salamajärven kansallispuisto Kinnulan ja Kivijärven alueella, Pyhä-Häkin kansallispuisto Saarijärvellä, Etelä-Konneveden kansallispuisto Konnevedellä sekä Leivonmäen kansallispuisto Joutsassa.

Sydänsuomessa keskellä kaikkea

Lomaseutu Sinisentien ja nelostien risteyksessä sydänsuomessa on keskellä kaikkea ja helposti saavutettavissa. Tänne on helppo tulla niin etelästä ja pohjoisesta kuin idästä ja lännestä.

Iki-ihana Lomaseutu

Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia iki-ihanaan loman viettoon koko perheelle ja kaiken ikäisille!

Entfernungen zu den beliebtesten Reisezielen von Viitasaari

Ähtärin eläinpuisto 132 km
Power Park 186 km
Kalajoen hiekkasärkät 189 km
Ikea Kuopio 131
Puijon torni 141
Tahko 155 km
Luonto- ja liikuntakeskus Piispala 40 km
Wasalandia 237
Kyläkauppa Veljekset Keskinen 150 km
Kylpylähotelli Peurunka 84 km

 

Entfernungen von Viitasaari

Jyväskylä 97 km
Kuopio 140 km
Tahko 155
Kokkola 190 km
Vaasa 240 km
Oulu 240 km
Helsinki 380
Vuokatti 232

 

AIRPLANE

Mit dem Flugzeug

Viitasaari ist nur eine Fahrstunde vom Flughafen Jyväskylä und anderthalb Stunden vom Flughafen Kuopio entfernt, Pihtipudas etwa zweieinhalb Stunden vom Flughafen Oulu. Von den Flughäfen aus gelangen Sie mit Mietwagen, Fernbus, Taxi oder privatem Bustransport mühelos ans Ziel.

 

TRAIN

Mit dem Zug

Die nächstgelegenen Bahnhöfe sind Jyväskylä (gut eine Stunde von Viitasaari) und Haapajärvi (knapp eine Stunde von Pihtipudas). Von beiden Bahnhöfen aus gelangen Sie mit Fernbus, Mietwagen, Taxi oder privatem Bustransport ans Ziel.

 

BUS

Mit dem Bus

Mit dem Fernbus gelangen Sie aus allen Richtungen entspannt durch traumhafte Landschaften in die Urlaubsregion. Beispielsweise dauert die Fahrt von Helsinki nach Viitasaari etwa fünf Stunden.

CHARTERS

Private Transportdienstleister:

J.Paanasen Liikenne (Viitasaari, Viitasaaren tilausliikenne)
paanasenliikenne.fi

Haapa-Line (Pihtipudas)
haapa-line.com

Tillgren Lines (Kinnula, Kivijärvi)
tillgrenlines.fi

Pin It on Pinterest

Share This