Arriving

OTA ASEMAPAIKAKSI LOMASEUTU

Sen lisäksi, että tänne on helppo tulla on täältä myös helppo ja kätevä tehdä päiväretkiä lähiseudulle. Jyväkylän huvitukset ovat vain reilun tunnin ajomatkan päässä ja Kuopioon ajat vajaassa kahdessa tunnissa. Päivän päätteeksi on ihana palata takaisin maaseudun  rauhaan, rantasaunan lempeisiin löylyihin ja pestä kaupungin pölyt pois.
Luontoharrastajille Lomaseudun sijainti on ihanteellinen sillä parin tunnin ajomatkan säteellä on jopa neljä kansallispuistoa.

Salamajärven kansallispuisto Kinnulan ja Kivijärven alueella, Pyhä-Häkin kansallispuisto Saarijärvellä, Etelä-Konneveden kansallispuisto Konnevedellä sekä Leivonmäen kansallispuisto Joutsassa.

Sydänsuomessa keskellä kaikkea

Lomaseutu Sinisentien ja nelostien risteyksessä sydänsuomessa on keskellä kaikkea ja helposti saavutettavissa. Tänne on helppo tulla niin etelästä ja pohjoisesta kuin idästä ja lännestä.

Iki-ihana Lomaseutu

Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia iki-ihanaan loman viettoon koko perheelle ja kaiken ikäisille!

Distances to the most popular travel destinations from Viitasaari

Ähtärin eläinpuisto 132 km
Power Park 186 km
Kalajoen hiekkasärkät 189 km
Ikea Kuopio 131
Puijon torni 141
Tahko 155 km
Luonto- ja liikuntakeskus Piispala 40 km
Wasalandia 237
Kyläkauppa Veljekset Keskinen 150 km
Kylpylähotelli Peurunka 84 km

Distances from Viitasaari

Jyväskylä 97 km
Kuopio 140 km
Tahko 155
Kokkola 190 km
Vaasa 240 km
Oulu 240 km
Helsinki 380
Vuokatti 232

 

AIRPLANE

By air

Jyväskylä Airport is just one hour away, and Kuopio Airport a 1½ hours’ drive from Viitasaari. As for Oulu Airport, it is a 2½ hours’ drive from Pihtipudas. The rest of the way can be travelled easily by rental car, bus or taxi/charter. Paikalliset.fi

 

TRAIN

By train

The nearest railway stations are in Jyväskylä, a little over an hour’s drive from Viitasaari, and Haapajärviwhich is less than an hour’s drive from Pihtipudas. From Jyväskylä and Haapajärvi, you can continue your way by bus, taxi, charter or a rental car.

 

BUS

By bus

You can reach Lomaseutu effortlessly by bus while enjoying the journey and views. For example, the journey from Helsinki to Viitasaari takes approximately five hours.

CHARTERS

Charters to order:

J.Paanasen Liikenne (Viitasaari, Viitasaaren tilausliikenne)
paanasenliikenne.fi

Haapa-Line (Pihtipudas)
haapa-line.com

Tillgren Lines (Kinnula, Kivijärvi)
tillgrenlines.fi

Pin It on Pinterest

Share This