Hyvänolon iltamat Kivijärven rannalla

Jos mielesi halajaa rauhalliselle ja rentouttavalle mökkilomalle paikallista elämänmenoa kokemaan, Hannunkivi Kivijärvellä Salamajärven kansallispuiston läheisyydessä on oikea valinta sinulle.

Kirkkaudestaan ja puhtaudestaan tunnetun Kivijärven rannalla metsän siimeksessä keskellä ei mitään sijaitsee kaunis mökkikylä Hannunkiven lomakylä, jonka palvelutarjontaan kuuluvat myös Terassiravintola Tupa lähiruokineen ja paikallisine tuotteineen sekä Olo- Hyvän olon tila hyvinvointipalveluineen. Hannunkivessä vieraat otetaan sydämellisesti vastaan tervetulopuheella ja –maljalla, jonka jälkeen jää aikaa rentoutua omassa mökissä. Illan tullen tarjoillaan herkullinen lähiruokapäivällinen ja tutustutaan paikan tarinaan. Loppuilta kuluu mukavasti savusaunan lämmössä rentoutuen. Hyvien yöunien jälkeen nautitaan aamiainen Tuvalla.

Ryhmäkoko: min 6 max 10

Saatavuus: syyskuu-toukokuu

Ohjelma:
Saapuminen Hannunkiven mökkikylään metsä- ja järvimaisemiin
Tervetulopuhe ja tervetuliaismalja pienen syömisen kera
Majoittautuminen Hannunkiven mökkeihin Kivijärven rannalle
Lähiruokapäivällinen Terassiravintola Tuvalla ja Hannunkiven tarina
Savusauna lämpiää. Tunnelmallisen savusaunan lempeissä löylyissä matkaajien keho ja mieli nauttii. Ja samalla voi pulahtaa Kivijärveen.
Aamiainen Terassiravintola Tuvalla

Hinta: 57 – 75 €/hlö sisältäen tervetulomaljan, majoituksen Hannunkiven Lomakylässä, lähiruokapäivällisen, savusaunan ja aamiaisen.

Lisätiedot ja varaukset: Viitasaaren tilausliikenne puh. 0207528100

Pin It on Pinterest

Share This