21/03/2020

Koirasalmen luontotupa

Koirasalmentie 1220, 43800 Kivijärvi

  • Järjestäjä

    Koirasalmen luontotupa/ Luonnollisesti M&M

  • Ilmoituksen jättäjän puhelinnumero

    040 9398147

Matka Minuksi elämäntarinan kirjoitusretriitti nyt Koirasalmen upeissa maisemissa ja erämaan hiljaisuudessa!

Kirjailija, sanataideohjaaja, tunnetaideohjaaja Laura Paloheimon kaksipäiväinen kirjoituskurssi on tarkoitettu juuri sinulle joka tahdot kirjoittaa tarinasi muistiin, mutta et tiedä mistä lähtisit liikkeelle ja kaipaat tietoa, inspiraatiota ja ennen kaikkea omaa aikaa jotta voisit kuulla ajatuksesi ja tuntea tunteesi. Tarinahan sinulla jo onkin!

Koirasalmen Matka minuksi kirjoitusretriitissä 21.-22.3.2020  rauhoitutaan Salamajärven kansallispuiston sydämessä kirjoittamaan sitä kaikista tärkeintä tarinaa, omaa elämäntarinaa, matkaa minuksi. Retriitin rauha antaa osallistujalleen tilan kohdata itsensä kirjoittaen. Kurssi kysyy; ” Kuka minä olen? Mistä tulen ja millaiseksi eletty elämä on minut muokannut?”  Siinä missä kurssilla on pääosassa tarinan kirjoittaja itse, on kurssin vetäjän kirjailija, sanataideohjaaja, tunnetaideohjaaja Laura Paloheimon tehtävä tarjota kirjoittajille monipuolisia työkaluja itsetuntemuksen ja kirjoittamistyön tueksi.

Viikonloppukurssin aikana nautitaan luonnon voimaenergioista, ladataan akkuja ja
laskeudutaan erilaisten meditaatioiden avulla kirjoittamisen tilaan.

Tule mukaan kirjoittamaan lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä ja löydä voimavaroja omasta elämäntarinastasi. Elämän eri vaiheiden tunteminen ja tunnelukkojen tunnistaminen vapauttaa.
Kirjoittamalla löydät polun sisimpääsi ja luot itsellesi voimapaikan itsessäsi. Sinun ei tarvitse olla kirjoittamisen harrastaja tai lausetaiteen viilaaja, riittää että sinua kiinnostaa oman elämänkaaren vaiheisiisi tutustuminen.

Kurssin sisällöstä tiiviisti;
Koirasalmen kirjoitusretriitin keskiössä on kirjoittajan oman elämänkaaren tapahtumat, tunnemuistot, kokemukset ja tärkeät kohtaukset.
Perehdytään elämän eri ikäkausiin; lapsuus, nuoruus, aikuisuus, sekä elämässä vaikuttaneisiin tunteisiin. Tärkeintä ei ole kaunokirjallinen ilmaisu, menneiden muistelu, vaan itsensä kohtaamien rehellisesti juuri sellaisena kun kirjoitushetkellä on.

Kurssin aikana tulee tutuksi erilaiset kertomisen työkalut. Käydään läpi kirjoittamisurakan käytäntöjä, sitä miten tarinamassaa voi hallita. Kirjoitusharjoituksissa sukelletaan elämänkaaren tapahtumiin. Kohdataan kirjoittaen tunnemuistoja ja saatetaan paperille sielun sopukoihin haudattuja toiveita ja tehdään niistä itselle näkyviä. Kirjoitustehtävät kuljettavat tutkimaan kaikkea sitä mitä elämä on meihin matkamme aikana asettanut ja miten kuljettu taival on meitä muovannut ja kirkastanut. Kirjoitetaan hiljaisuudessa. Ollaan vahvasti läsnä, toistemme tukena.

Kurssiin sisältyy elämänkaaren vaiheisiin paneutuva ennakkotehtävä. 

Kurssiviikonlopun hinta on 190 €/hlö

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koirasalmi@gmail.com tai puhelimitse
040 9398147
Ilmoittautumisen yhteydessä selvitetään tarve majoitukselle(lisähintaan 30 €/hlö) ja kimppakyydeille sekä mahdolliset erityisruokavaliot.

Kurssin ohjaaja on Laura Paloheimo kirjailija, sanataideohjaaja ja tunnetaideohjaaja www.laurapaloheimo.com

Kurssin sisältöön liittyvät kysymykset; info@laurapaloheimo.com
Lisätietoa Koirasalmesta www.koirasalmi.com

Pin It on Pinterest

Share This