06/04/2019

Aikon Kartano

  • Järjestäjä

    Muikunlahden Saunaseura

La 6.4.2019 Viitasaarella, Aikon Kartanolla lämmitellään yhdessä – saunojen lauteilla ja pistetään jalalla koreasti navetan vintillä!

Talvinen saunameeting on omiaan ottamaan vakkaripaikkansa Keski-Suomen tapahtumakalenterissa. Tapahtuma on kaikessa eriskummallisuudessaan huikea mahdollisuus kohdata ihmisiä, läheltä ja kaukaa, saunanlauteilla. Olemmehan me saunakansan lisäksi saunamaakunta!

Onko sinulla liikuteltava sauna, jonka leppeissä löylyissä haluat kansaa saunottaa? Ota saunasi ja suuntaa Viitasaarelle, polttopuut ja lämpimiä paljuja saunojen kylkeen tarjoamme me. Pukuhuoneet ja peseytymistilat löytyvät sekä naisille että miehille, eikä majoituskaan ole ongelma.

Yleisön suosikkisauna palkitaan ruhtinaallisesti ja asiaan kuuluvasti maineella ja mammonalla ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan aiheeseen liittyviä tavarapalkintoja.

Päivä huipentuu Vauhtivintillä, missä kunnon iltarytkeistä vastaa Neliveto ja baarin A-oikeudet lämmittävät ja notkistavat kankeimmatkin kaikkoset tanssin pyörteisiin. Asu on vapaa, mutta pakollinen ja suositeltavaa on, että se on lämmin. Mitä komeampi karvahattu, sen parempi!

Saunomaan ovat tervetulleita kaikki, saunominen on maksutonta. Iltaohjelma navetan ylisillä, Vauhtivintillä on K-18, liput 10€. Vauhtivintin lippuvaraukset www.liveto.fi. Lippuja myös ovelta.

Päivän aikataulu:

Saunat lämpiää – perhesaunat klo 13 – 16 – K-18 saunat klo 16 – 21

Leikkimielinen (verenmaku suussa) ja varsin saunahenkinen viestikilpailu pihamaalla klo 13! Sarjat: LAPSET (yksilösuoritus), NAISET (4 hengen joukkueet), MIEHET (4 hengen joukkueet) Mahtipalkinnot! Kisaan ilmoittautuminen paikan päällä.

Lounasravintola auki Aikon Kartanossa klo 12 – 14 Kympillä syöt mahasi täyteen Aikon Kartanon runsaasta ja pikkasen paremmasta lounasbuffeesta. Alle 12-vuotiaat syövät puoleen hintaan.

Illallisbuffet 15€ tarjolla klo 17 – 19. -Illallisbuffetin aikana ravintolan puolella HAPPY HOUR!

Vauhtivintin bileet klo 21 – 01. RAIRAI JA ROCK’N ROLL!

Majoitus:

Aikon Kartano

Muikunlahdentie 165, Viitasaari

info@aikonkartano.fi

www.aikonkartano.fi

 

Pin It on Pinterest

Share This