Parhaat majoituspaikat järvien ja koskien rannoilla

Lomaseudulla kulkijan perinteinen sielunmaisema on näköala järvelle tai koskelle, jossa voit olla tyystin rauhassa omien ajatustesi kanssa. Tässä muutama suositus parhaista loma-asunnoistamme.

 

Rauhaisaa mökkimajoitusta

Hannunkiven lomakylää herttaisempaa lomanviettopaikkaa tuskin löytyy. Sen leppoisa tunnelma välittyy heti kun astut pihaan. Ihanaa mäntykangasta ja rantamökkejä omassa rauhassa! Hannunkivessä lomailet luonnonrauhasta nauttien ja mökkeillen Salamajärven kansallispuiston kainalossa, osana pienen maaseutupitäjä Kivijärven aitoa elämänmenoa. Kivijärven rannalla sijaitsevassa lomakylässä on kaiken kaikkiaan 36 mökkiä. 1940-luvulla rakennetussa arvokkaassa ja idyllisessä punaisessa puutalossa toimii Hannunkiven kotoisa vastaanotto ja matkamuistomyymälä. Vastaanoton yhteydessä oleva Terassiravintola Tupa kesäterasseineen on oiva paikka viihtyä ja syödä hyvin. Listalta löytyy muun muassa ihkaoikeaa lähiruokaa, villiruokaa ja pienpanimotuotteita. Yhdestä mökistä eli hyvän olon Olo-tilasta voit varata hieronnan, kosmetologin tai jalkahoidon. Lisäksi tilassa pidetään ohjattuja jooga- ja rentoutushetkiä. Hannunkivessä voit kokeilla myös metsäjoogaa.

Luksusmajoitusta huviloissa

Mikäli korkeatasoinen loma-asuminen järven rannalla kiinnostaa, tervetuloa stressivapaalle vyöhykkeelle Olhavaisten Lomamökeille. Kun saavut pihaan, mökki näyttää tuiki tavalliselta, mutta sisään astuessa hulppeat maisemat ja tyylikäs sisustus designelementteineen loksauttavat leuan. Jokaisella huvilalla on oma soutuvene, lisäksi vuokrattavana on kanootteja, paljuja, perämoottoreita ja kalastustarvikkeita. Pihapiirissä on vanha perinteinen savusauna. Siellä ilta kuluu rennosti saunoen ja uiden, ja löylyä riittää yöhön asti.

Rantavilla Kotkansiiven olohuone on vaalea ja viihtyisä.

Lisää majoituskohteita löydät paikalliset.fi-palvelusta

Pin It on Pinterest

Share This