Ruokapaikkoja nelostien varrelta

Viitasaaren keskustasta löytyy paikallisten suosima torigrilli Siam Fast Food, jossa on myös vastikään uusittu lasiterassi. Grilliltä saa niin thaimaalaista, kuin suomalaistakin grilliruokaa. Kaikki wokkikasvikset pilkotaan itse ja kesäaikaan vihannekset ostetaan viereiseltä torilta. Myös läheltä pyydystettyä järvikalaa käytetään annoksissa.

Moni Nelostiellä ajava tunnistaa olevansa Viitasaarella käydessään ABC:llä.

Monen matkalaisen sydämen on vienyt persoonallinen ruokapaikka Herkkuravintola Takkatupa Pihtiputaalla, joka markkinoi tarjoavansa Nelostien parhaan buffetpöydän. Tuskin yhdessäkään muussa paikassa on lounaalla yhtä paljon ruokavaihtoehtoja, kuin Takkatuvalla. Myös kasvisvaihtoehto löytyy.

Toisella puolella Nelostietä Pihtiputaalla on Matkailukeskus Niemenharju, tuo maailman kauneimmaksi liikenneasemaksi valittu monipuolinen liikennekeskus. Buffetlounaan lisäksi sieltä voi valita mieluisan ruoan á la carte -listalta, Kotipizzan herkuista tai Scanburgerin valikoimasta.

Pihtiputaan keskustassa, 300 metriä Nelostieltä, palvelee Koto Hotellin alakerran Koto Bistro. Sen ruokalista perustuu lähiruokaan ja kotimaisiin, laadukkaisiin raaka-aineisiin. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima alkoholi- ja alkoholittomia juomia. Ryhmille tehdään ateriat myös toiveiden mukaan.

Lisää ruokapaikkoja löydät paikalliset.fi-palvelusta

Pin It on Pinterest

Share This