Saapuminen

OTA ASEMAPAIKAKSI LOMASEUTU

Sen lisäksi, että tänne on helppo tulla on täältä myös helppo ja kätevä tehdä päiväretkiä lähiseudulle. Jyväkylän huvitukset ovat vain reilun tunnin ajomatkan päässä ja Kuopioon ajat vajaassa kahdessa tunnissa. Päivän päätteeksi on ihana palata takaisin maaseudun  rauhaan, rantasaunan lempeisiin löylyihin ja pestä kaupungin pölyt pois.

Luontoharrastajille Lomaseudun sijainti on ihanteellinen sillä parin tunnin ajomatkan säteellä on jopa neljä kansallispuistoa.

Salamajärven kansallispuisto Kinnulan ja Kivijärven alueella, Pyhä-Häkin kansallispuisto Saarijärvellä, Etelä-Konneveden kansallispuisto Konnevedellä sekä Leivonmäen kansallispuisto Joutsassa.

Sydänsuomessa keskellä kaikkea

Lomaseutu Sinisentien ja nelostien risteyksessä sydänsuomessa on keskellä kaikkea ja helposti saavutettavissa. Tänne on helppo tulla niin etelästä ja pohjoisesta kuin idästä ja lännestä.

Iki-ihana Lomaseutu

Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia iki-ihanaan loman viettoon koko perheelle ja kaiken ikäisille!

Etäisyyksiä suosituimpiin matkakohteisiin Viitasaarelta

Ähtärin eläinpuisto 132 km
Power Park 186 km
Kalajoen hiekkasärkät 189 km
Ikea Kuopio 131
Puijon torni 141
Tahko 155 km
Luonto- ja liikuntakeskus Piispala 40 km
Wasalandia 237
Kyläkauppa Veljekset Keskinen 150 km
Kylpylähotelli Peurunka 84 km

 

Etäisyyksiä Viitasaarelta

Jyväskylä 97 km
Kuopio 140 km
Tahko 155
Kokkola 190 km
Vaasa 240 km
Oulu 240 km
Helsinki 380
Vuokatti 232

AUTOLLA

Omalla autolla

Lomaseutu Sinisen tien ja valtatie 4 (E75) risteyksessä sydänsuomessa on keskellä kaikkea ja helposti saavutettavissa. Tänne on helppo tulla niin etelästä ja pohjoisesta kuin idästä ja lännestä.

 

LENTO-
KONEELLA

Lentokoneella

Jyväskylän lentoasema on vain tunnin ja Kuopion lentoasema puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Loppumatka taittuu kätevästi joko vuokra-autolla tai taksilla. Myös Lomaseudun majoitus- ja kuljetusyrittäjiltä kannattaa tiedustella kuljetuspalvelua. Alueen palvelut löydät paikalliset.fi palvelusta.

Autovuokraamot Jyväskylän lentokentän läheisyydessä

Autovuokraamot Kuopion lentokentän läheisyydessä

 

 

 

JUNALLA

Junalla

Lähin rautatieasema on Jyväskylässä reilun tunnin ajomatkan päässä Viitasaarelta. Jyväskylästä voit jatkaa matkaa bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Myös Lomaseudun majoitus- ja kuljetusyrittäjiltä kannattaa tiedustella kuljetuspalvelua. Alueen palvelut löydät paikalliset.fi palvelusta.

Matkahuolto – katso bussien aikataulut ja osta lippu

Onnibussi – katso bussien aikataulut ja osta lippu

 

BUSSILLA

Bussilla

Bussilla pääset Lomaseudulle vaivattomasti nauttien matkasta ja maisemista. Esimerkiksi Helsingistä Viitasaarelle matka taittuu noin viidessä tunnissa.

Matkahuolto – katso bussien aikataulut ja osta lippu

Onnibussi – katso bussien aikataulut ja osta lippu

 

 

Kaikki lomaseudun palvelut kätevästi yhdessä paikassa. Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren palvelut, nähtävyydet ja tapahtumat löydät helposti ja nopeasti paikalliset.fi-palvelusta.

Pin It on Pinterest

Share This