Uutta Lomaseudulla

Ainutlaatuinen tulevaisuuden matkailukokonaisuus Pohjoisessa Keski-Suomessa

Ainutlaatuinen viiden pohjoisessa Keski-Suomessa sijaitsevan matkailukohteen kokonaisuus hakee parhaillaan sijoittajia ja operaattoria. Kohteita esittelevä verkkosivusto www.karkikohteet.fi on juuri avattu suomenkielisenä ja englanninkielinen versio sivustosta on tulossa pian.

Kärkikohteet sijaitsevat Kannonkoskella, Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla ja Viitasaarella. Yhdessä kohteet muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, joka mahdollistaa korkealaatuisten matkailupalveluiden tarjoamisen luonnollisen turvallisessa ympäristössä. Alueen lukuisa aktiviteettipalveluiden tuottajien joukko tarjoaa jo nyt kohteiden tuleville matkailijoille tekemistä pidemmänkin vierailun ajaksi.

Lisätiedot:

Manu Aunola, p. 044 537 2507, manu.aunola@witas.fi

projektipäällikkö, Kehittämisyhtiö Witas Oy

Räätälöidyt tapahtumat

Räätälöimme mielellämme sinulle ja ryhmällesi toiveidenne mukaisen tapahtuman. Jätäthän yhteystietosi viereisen yhteystietolomakeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhteydenottolomake

Kaikki lomaseudun palvelut kätevästi yhdessä paikassa. Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren palvelut, nähtävyydet ja tapahtumat löydät helposti ja nopeasti paikalliset.fi-palvelusta.

Pin It on Pinterest

Share This